Yrkeslärare till skogsutbildningar

Bild för johnny Written by johnny On the

Naturbruksförvaltningen söker yrkeslärare till våra skogsutbildningar

Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Vill du vara med och utveckla vår skogsutbildning tillsammans med oss?
Då är du varmt välkommen till Sveriges vassaste skogsteam!

Vi söker dig som vill vara med och driva skogsutbildning i Västra Götalandsregionen, där du arbetar på en av landets mest utvecklade Naturbruksskola, Svenljunga.
Skogsutbildningarna sker till stor del på skolans egna marker men också hos privata markägare och bolag. I din tjänst har du tillgång till en modern maskinpark och ett professionellt kollegium.

 

 

Egenskaper 
Du behöver vara lyhörd för elevens behov, förutsättningar och erfarenheter och anpassa undervisningen efter det. 
Du arbetar aktivt med att stärka elevens självförtroende med en självklar entusiasm. Som lärare ska du se till att utbildningen utgör en helhet för eleverna och möter deras målsättning med sin utbildning. Som del i vårt team präglas du av laganda, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Du har tillgång till modern teknik i undervisningen där digitalisering är en självklarhet.

Arbetsuppgifter 
- Undervisning i ett eller flera av dessa ämnen: Skoglig biologi, skogsskötsel, motor- och röj-motorsåg, och skogsmaskiner. - Du ingår i ett skogsteam och dess ansvarsområden - Du arbetar med skolans gemensamma anläggning

Kvalifikationer
- Lämplig utbildning inom skog - Yrkeserfarenhet från skogsbranschen är meriterande - Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Villkor 
Tillsvidaretjänst, heltid, undervisning på förvaltningens andra skolor kan förekomma.

Om Västra Götalandsregionen 
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Körkort B

Arbetslivserfarenhet Lärare i gymnasiet - yrkesämnen: erfarenhet efterfrågas

 Om lön Månadslön

Om anställningsvillkor 100. Tillträde: Snarast tillsvidareanställning

 Kontaktinformation

Kontaktpersoner
Peter Nyman, Rektor, Telefonnummer: 072 4514013
Christopher Nilsson, Rektor, Telefonnummer: 070 0822955

Fackliga kontaktpersoner
Stefan Boberg, Lärarförbundet, Telefonnummer: 0733 742667
Erik Svanström, Lärarnas riksförbund, Telefonnummer: 070 0825175

Företagets adress
Regionens Hus
Postadress
Naturbruksförvaltningen, Naturbruksskolan Svenljunga
Regionens Hus
54180 Skövde

  

Sök jobbet senast 7 oktober 2018

Ange referens 2018/4927.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Ansök på arbetsgivarens webbplats

https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:221997/type:job/where:1/apply:1

Läs mer här: 
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/7880125

 

 

Publicerad: