Virkesköpare/Fältassistent

Bild för johnny Written by johnny On the

 

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs skogsavdelning söker:

Virkesköpare/Fältassistent till distrikt Norrbotten.

Vi söker medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning fältköp, distrikt Norrbotten. Ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. Rollen erbjuder många spännande möten och stora affärer parallellt med utomhusarbete och rörelse i skog och mark. BillerudKorsnäs värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Om tjänsten
Rollen innebär ansvarar för att aktivt utveckla och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer med skogsägare och att marknadsföra BillerudKorsnäs verksamhet. Du har en rådgivande roll beträffande virkes- och skogsskötselfrågor, traktplanering och naturvärdesbedömning med hänsyn till bland annat markförhållanden, bärighet, vägar och återväxt. Till stöd har du verksamhetsbaserade IT-system samt ett team av erfarna kollegor. Utöver markägare har du även kontakt med myndigheter och andra externa aktörer. Även organisationsgemensamma utvecklingsprojekt kan förekomma. Arbetet sker omväxlande ute i fält såväl som på kontor och innebär viss administration. 

Vår verksamhet finns i hela Norrbotten vilket gör att tjänsten innebär en del resor. Vi har kontor i Karlsborg och Luleå men även andra orter kan vara tänkbara. Vi tillhandahåller internutbildning och en anpassad introduktion, tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer
Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav, samt eftergymnasial utbildning såväl som svenska i tal och skrift. I övrigt tror vi att en framgångsrik kandidat har goda skogliga kunskaper genom utbildning och flerårig skoglig erfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av att bygga långsiktiga affärsrelationer är det ett stort plus. Språkkunskaper i meänkieli samt engelska är meriterande. Beroende på erfarenhetsnivå finns möjlighet att anpassa rollen och vi välkomnar sökande med olika bakgrunder.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du kan anpassa dig socialt, trivs med många kontakter och gillar att göra affärer på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt. Du jobbar uthålligt och strukturerat för att nå uppsatta mål. Rollen innebär ett självständigt arbete så det är viktigt att du kan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand. Samtidigt är det viktigt med god självkännedom och att vid behov kunna ta hjälp av andra och samarbeta för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Martin Jonsson, Distriktschef Norrbotten, mobil: +46 (0)70-336 64 35, mail: martin [dot] jonsson [at] billerudkorsnas [dot] com.

Joakim Särkijärvi, HR Business Partner, mobil: +46 (0)70-567 33 19, mail: joakim [dot] sarkijarvi [at] billerudkorsnas [dot] com.  

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med tydliga värderingar - Tänka nytt, Samarbeta, Känna ansvar och Skapa värde är våra kärnvärden.

Foto: Johanna Ydringer, Copyright BillerudKorsnäs, all rights reserved.

URL till ansökningssida på webben: 
https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lediga-tjanster2?vid=2056283

Publicerad: