Virkesköpare till vårt köpdistrikt i Uppland/Gästrikland

Billerud
Jobbfunktion: Virkesköpare
Ort: Österbybruk/Gävle Uppland/Gästrikland
Publicerat: 2024-06-19
Sista ansökningsdatum: 2024-08-18
Ansök här
Billerud Österbybruk/Gävle Uppland/Gästrikland
Dela

Jobbeskrivning

Vi söker nu en virkesköpare till Billeruds skogsavdelning med placering i Uppland/Gästrikland, och kontor Österbybruk/Gävle. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältköpsverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare, verksamheten är inne i en expansionsfas. Vi erbjuder även ett högintressant förmånspaket.

Arbetet är omväxlande och fritt med ansvar över den egna arbetstiden. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta  omgiven av skogen och med en flexibel roll som förenar natur och affärer. Har du ett stort intresse för skog och affärer och vill vara med och utveckla verksamheten? Då är detta något för dig!

Om tjänsten

Tjänsten är en ersättning för en pensionsavgång och du kommer därmed till viss del ta över ett antal skogsägare och kommer ges möjlighet till god introduktion tillsammans med kollegor.

Som Virkesköpare hos oss blir du en nyckelspelare i att säkra vår råvaruförsörjning genom att bygga långsiktiga relationer med privata skogsägare. Som Virkesköpare på Billerud är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Din främsta uppgift är att köpa in virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke. Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i vår värdekedja.

Som Virkesköpare är du skogsägarens kontakt i allt såsom skoglig rådgivning, avtalstecknande, planering, avverkning, gallring, certifieringsfrågor och skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning, samt upprättande av skogsbruksplaner. Du kommer att ingå i vårt virkesköparteam för köpdistrikt Uppland-Gästrikland.

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning. Din personliga lämplighet är viktig för oss och viss grundläggande skoglig viderutbildning kan erbjudas. Meriterande är tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning. 

Du blir en del av vårt team får du möjlighet att arbeta självständigt, med friheten att planera dina dagar och resor inom köpdistriktet – körkort är ett krav och möjlighet till tjänstebil finns.

Personliga egenskaper

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att ha kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Vi värdesätter din förmåga att bygga relationer och ditt engagemang för att lära och växa tillsammans med oss. Du är den som med ett lyhört och nyfiket sinne skapar långsiktiga band med våra kunder och kollegor. Vi ser att du söker agerar självständigt och trivs med ett strukturerat arbetsätt för att uppnå dina och köpdistriktets mål.

Bli en del av en framåtsträvande organisation där vi sätter kunden i fokus, vågar prova nytt, driver förändring och värnar om varandra. 

Skicka in din ansökan idag och ta det första steget mot en spännande framtid hos oss!

Kontakta oss

Nyfiken att höra mera om tjänsten? Kontakta, Jonas Eklund Köpdistriktschef 072-2224475 eller via jonas.eklund@billerud.com                  

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-18

Ansökningsinformation

Resan börjar i skogen där vårt mål är att ta hand om skogens alla värden för en hållbar framtid. Vill Du ta vara på skogens alla värden?

Välkommen med din ansökan senast den 2024-08-18. Urval sker löpande och intervjuer sker efter sommaren.   

Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.

 Varför oss? 

  • Flexibelt arbete i skog och natur med bra kollegor.
  • Del av ett team med hög skoglig kompetens.
  • En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid.
  • Utvecklings- och karriärmöjligheter.
  • Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy. Möjlighet till hybridarbete enligt med företagsstandard.

Vår rektyeringsprocess innehåller: intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, alkohol- och drogtest. 

Om företaget

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Prenumerera på lediga SkogsJobb

Anmäl dig här för att få vårt nyhetsbrev med lediga jobb direkt till din e-post
Jag godkänner att Skogen lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter
Skickar begäran
På väg
Anna blir chef för Mellanskogs rådgivning
SkogsJobb