Virkesköpare till Dalsland - Moelven Skog AB 

Bild för johnny Written by johnny On the


Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK. 
Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens sågverk i Värmland och Skaraborg. Vi är 65 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Bolaget, som omsätter cirka SEK 1,7 miljarder, har huvudkontor i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjansterMer Timmer i Skogen

 

Vi erbjuder ett intressant arbete i den gröna näringen, där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. 

Våra sågverk investerar för framtiden och ökar sin produktion, vilket innebär att vi nu önskar stärka vår organisation. Därför söker vi nu en virkesköpare till vårt västra distrikt med placering vid något av våra kontor i Dalsland. 

Som virkesköpare ansvarar du för att utveckla och göra oss till det bästa alternativet för skogsägaren, som nu eller i framtiden ska avverka sin skog. Du drivs av att göra affärer och träffa människor. Du är en rådgivare som motiveras av att skapa relationer och bygga förtroende. 

Du bör ha en skoglig utbildning på eftergymnasial nivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet.

 

Sista ansökningsdag: Snarast
Ref.nr: 3997213579
Heltid

Kontaktinfo:
Johan Hofström Distriktschef Väst 010-122 64 52
Jonas Karlsson Chef för fältköp 010-1226404

Arbetsplats: Strömstadsvägen 2, 66831 Ed

Publicerad: