Virkesköpare till Dalarna

Bild för David Persson Written by David Persson On the

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i 35 länder. 

Vill du vara med och forma framtidens skogar tillsammans med privata skogsägare? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete med tydliga mål, god laganda och bra ledarskap? Då kan du vara den vi söker.

Just nu söker Stora Enso Skog två virkesköpare till:

• Borlänge, Gagnef
• Norra Dalarna med stationeringsort Mora eller Rättvik

I tjänsten ingår det att, genom kontakter med privata skogsägarna i området, möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna. Det sker genom att köpa virke samt sälja tjänster som t.ex. avverkning, skogsvård, plantering och skogsbruksplaner.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att kontakta nya människor. Du bör även gilla tydliga ramar och mål. Arbetet ger mycket frihet under ansvar och det finns därför goda möjligheter att anpassa arbetstiderna i samråd med närmaste chef. Vänligen ange i din ansökan vilket/-a av områdena du söker.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast den 22 mars. Har du frågor kontakta Marknadsområdeschef Daniel Timblad, tel 072-513 75 54 eller mail daniel [dot] timblad [at] storaenso [dot] com

Jobb Skogsbruk & Trä
Plats SE-Dalarna
Arbetstid Heltid

Publicerad: