Virkesköpare till Billerud i Hälsingland

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Vi söker nu två virkesköpare till Billeruds skogsavdelning, köpdistrikt Hälsingland, med placering på något av våra kontor i Bollnäs eller Ljusdal. Billerud är inne i en inspirerande expansionsfas och erbjuder även ett högintressant förmånspaket!  
Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs, Marma Skogs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Som ny Virkesköpare kommer du dessutom att få genomgå Billeruds interna Virkesköparskola.

Arbetet är omväxlande och fritt med ansvar över den egna arbetstiden. Billerud värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning och vad det bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning. Är du rätt person kan även viss grundläggande skoglig viderutbildning erbjudas.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att ha kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med skogsägarna. Du har ett eget driv och trivs med att jobba självständigt och strukturerat för att uppnå dina och köpdistriktets mål.

Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning.

Ansvarsområden

Som Virkesköpare på Billerud är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Din främsta uppgift är att köpa in virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke. Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i värdekedjan. 

Som Virkesköpare är du skogsägarens kontakt i allt såsom skoglig rådgivning, avtalstecknande, planering, avverkning och skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning, samt skogsbruksplaner. 

Utbildning

  • Högskola/Universitet

Ansökan

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-18.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gustaf [dot] sjogren [at] randstad [dot] se.
Urval sker löpande.

Publicerad: