Virkesköpare

Bild för johnny Written by johnny On the


Vi söker två Virkesköpare till Marknadsområde Bergslagen

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i 35 länder

Beskrivning
Vill du vara med och forma framtidens skogar tillsammans med privata skogsägare? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete med tydliga mål, god laganda och bra ledarskap?

 Då kan du vara den vi söker

Just nu söker Stora Enso Skog  två virkesköpare till
* Norra Örebro län 
* Nordvästra Västmanlands län 

I tjänsten ingår det att, genom kontakter med privata skogsägarna i området, möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna. Det sker genom att köpa virke samt sälja tjänster som t.ex. avverkning, skogsvård, plantering och skogsbruksplaner.

 Kvalifikationer

För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att kontakta nya människor. Du bör även gilla tydliga ramar och mål. Arbetet ger mycket frihet under ansvar och det finns därför goda möjligheter att anpassa arbetstiderna i samråd med närmaste chef.  

Vänligen ange i din ansökan vilket/-a av områdena du söker. Din ansökan vill vi ha senast den 1 mars.
Har du frågor kontakta Marknadsområdeschef Andreas Alexandre, tel 070-598 56 03 eller mail andreas [dot] alexandre [at] storaenso [dot] com

Jobb:  Skogsbruk & Trä
Plats:  SE-Dalarna-Hagge 
Arbetstid:  Heltid
Ansökan senast: 2019-03-01

 

Publicerad: