Virkesinköpare till norra Skaraborg

Bild för johnny Written by johnny On the

Vi söker dig som vill fortsätta att utveckla inköpen från våra leverantörer i norra Skaraborg och tillhöra vårt kontor i Mariestad.

Du kommer att arbeta mot tydliga mål kopplade till volym och lönsamhet inom ditt geografiska område. Våra inköpare ansvarar för hela affären från uppsökande verksamhet och affärsavslut till avverkning och uppföljning.

Du som söker har en akademisk skoglig utbildning och ett brinnande intresse för skog, timmer, virke och marknad. Du drivs av att möta människor, skapa långsiktiga relationer och göra affärer.

Vi erbjuder dig en fri och omväxlande roll i ett företag som präglas av engagemang, arbetsglädje och korta beslutsvägar.

Ta chansen!

Skicka din ansökan senast den 25 oktober till camilla [dot] milton [at] vida [dot] se. Din ansökan hanteras konfidentiellt. Frågor besvaras av områdeschef Thomas Henricsson på 070-514 06 06.

Läs mer under karriär

                                   

Vida är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog. Koncernen har ca 1 250 anställda på 22 produktionsanläggningar varav 12 sågverk. Industrierna är strategiskt belägna nära skogsägarna i Småland, Skåne och Västra Götaland. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader. 75 procent av Vidas sågade trävaror exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Publicerad: