Virkesinköpare hos Stenvalls Trä AB

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Vill du tillbringa dina arbetsdagar i världens vackraste miljö, den norrbottniska skogen? Vill du ha en spännande, trygg och samtidigt utmanande arbetsgivare? Är du road av människor och gillar affärer? I så fall kanske du är vår nästa virkesinköpare.

Stenvalls Trä AB är ett innovativt och växande företag i en framtidsbransch med flexibilitet som största styrka. För att fortsätta vår framtidsresa söker vi en virkesköpare, med placering i Piteå. Vi söker både erfarna virkesköpare och dig som är i början av din karriär.

Vi söker dig som har en bred affärsmässig kompetens, är en utpräglad samarbetsmänniska och har förmåga och drivkraft att finna nya sätt att röra sig framåt. I arbetet är skogliga frågor lika viktigt som personliga relationer.

Om tjänsten

I rollen som virkesinköpare hos oss är det du som driver och har ansvaret för hela virkesaffären. Du har dagligen kontakt med ett stort antal människor, både inom och utom företaget. Du möter markägarens behov och ger denne råd i skogsvårdsfrågor. I nära samarbete med våra skogsentreprenörer planerar och genomför du avverkning och stödjer processen kring virkestransporten. Därför är det viktigt att du har drivet att göra virkesaffärer, lätt för att ta egna beslut, trivs med det personliga mötet med markägaren och gillar samarbetet med skogsentreprenörerna.  

Placeringsort är Piteå, Lövholmen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid.

Om dig

I vårt positiva och drivna team lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som har en stor portion arbetsglädje och en äkta passion för skogen. Du är skicklig på det du gör och vill alltid försöka att bli bättre. Vi värdesätter en positiv och prestigelös inställning, ärlighet och framåtanda. Du måste vara kreativ och ta egna initiativ varje dag, varje timme.

En relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp, försäljning, skog och skogsbruk tror vi är de bästa förutsättningarna för rollen.

Kunskap om och erfarenhet av skoglig planering och/eller avverkning är meriterande.

Om Stenvalls Trä AB

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Stenvalls Trä är det mest expansiva sågverksföretaget i norra Sverige. Vi sysselsätter idag 240 personer och omsätter drygt 1,2 miljarder. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund.

Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

Kontakt och ansökan
Sista ansökningsdag är 2 maj 2021.
Vi arbetar löpande med antagningsintervjuer, ansök därför redan idag!
Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via annonsen på vår hemsida, klicka här.

Om du är intresserad av att höra mer, ring Göran Sundberg, råvaruchef på telefon 070-184 10 13 så berättar Göran mer om rollen och Stenvalls Trä AB som bolag. Gå gärna in på vår hemsida så kan du se Göran berätta om uppdraget.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad: