Virkesinköpare

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 800 medarbetare och har en omsättning på 11 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en virkesinköpare till Svenljunga! Vi som arbetar inom Derome Skog är lika unika som varje träd du hittar i skogen. Tillsammans är vi ett team där vi delar kunskap, erfarenheter och vardag. Vi växer och behöver bli fler.

Deromekoncernen är Sveriges största träindustri. Att vi jobbar med trä vet många men för oss är arbetet mer än så. Vi arbetar med människor, förädlar skog till trä, bygger hem och förverkligar drömmar. Som virkesinköpare är relationen till människor en viktig del av vårt arbete. Många av våra markägare är ofta arvtagare till skog som har förvaltas av familjen i generationer.

Som virkesinköpare håller du i hela processen. Det innebär inköp av skog på rot- och leveransvirke, produktionsledning av avverkningarbete, skoglig rådgivning samt utveckling av affärsarbetet. Du har daglig kontakt med dina markägare, entreprenörer, transportörer samt aktuella myndigheter. Du kommer ha stort eget ansvar där telefon och dator är dina viktigaste verktyg.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som virkesinköpare tror vi att;
- Du är en relationsbyggare som skapar nya kontakter och vårdar de du har.
- Du är affärsdriven då du kan motivera dig att göra ditt allra bästa för varje kund efter deras behov.
- Du har ett skogsintresse. Har du dessutom skoglig utbildning och/eller tidigare erfarenheter ser vi det som meriterande.

Som person är du en serviceinriktad lagspelare som arbetar på ett strukturerat sätt. Du kommer bli en del av vårt team av inköpare som tillsammans jobbar för ett hållbart och lönsamt skogsbruk.

Övrig information

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering är vid vår anläggning i Svenljunga.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 23 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Om oss

Derome gör mer av skogen. Vi jobbar nära skogsägaren, med lokala kontor och inköpare. I vårt affärsområde för Skog ingår du i ett team av gediget branschkunnande och mångårig erfarenhet - Trä och handslag är våra råvaror. Läs mer på derome.se

Sista ansökningsdag

 2022-10-23

Placeringsort

 Svenljunga

Bolag

 Derome Skog

Kontaktperson

 Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Regionchef Per Hernbo på telefon 0345-58 58 18.

Publicerad: