Virkesinköpare

Bild för johnny Written by johnny On the

Rundvirke Skog AB är råvarubolaget i Sveriges största specialvirkeskoncern - Rundvirke Industrier! Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Koncernens uppgift är att förädla specialvirke där Rundvirke Skog förser produktionsenheterna i Dalarna, Hälsingland och Jämtland med den specifika råvaran. Inköpsverksamheten sträcker sig från Mälardalen till Jämtland.

Vi expanderar och söker flera erfarna Virkesinköpare som vill vara med att utveckla vår köpverksamhet!

Om tjänsten

Du blir ansvarig för anskaffning av virke från privata skogsägare samt service och rådgivning till våra leverantörer. Som virkesinköpare på Rundvirke Skog försöker du optimera uttaget av specialsortiment och ansvarar även för avverkning och administration av dina egna affärer. Du kommer att ingå i ett köpteam av engagerade medarbetare som har ett nära samarbete med våra industrier.

Vi söker dig som har ett intresse av människor, skog och affärer. Du är social och har ett stort eget driv i din uppsökande verksamhet. Vi värdesätter att du har ett starkt engagemang, är ansvarstagande, kreativ och ser affärsmöjligheter.

Vi vill helst att du är bosatt någonstans inom Dalarna, Gästrikland & Hälsingland.

Placering och tillträde enligt överenskommelse

Har du funderingar eller frågor kontakta:
Jörgen Högman, marknadschef, telefon: 070-641 00 59.
Facklig företrädare är Håkan Semb telefon: 070-205 31 15

Ansökan: Mailar du senast den 2 oktober till jorgen [dot] hogman [at] rundvirkeskog [dot] se
Rundvirke Skog AB • Box 6 • 826 66 Marmaverken
Tel: 0270-627 00 • www.rundvirkeskog.se

Publicerad: