Virkesinköpare

Bild för johnny Written by johnny On the

Ahlstrom-Munksjö Paper AB söker

Virkesköpare till Billingsfors

I Sverige har Ahlstrom-Munksjö Paper AB flera anläggningar. På det integrerade bruket i Billingsfors tillverkas pappersmassa som vidareförädlas till tunnpapper och Spantex. Vi är ca 320 medarbetare.

Din främsta uppgift blir att ansvara för virkesinköp, men du ska också kunna erbjuda skogsägarna skoglig rådgivning och service inom plantering, röjning, gallring, skogsbruksplaner och ekonomi. Det är också du som produktionsleder avverkningarna inom ditt område och ansvarar för att utveckla affärsarbetet. Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och fullgjort kontrakt. Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar.


Då du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och fullgjort kontrakt ska du ha en förmåga att skapa och vårda långsiktiga relationer med våra skogsägare och tycka om att ha många och täta kontakter med dessa.

För att lyckas i ditt arbete som virkesköpare tror vi att du är självständig och resultatinriktad, har ett utpräglat ordnings- och planeringssinne samt en stor portion drivkraft och miljömedvetenhet.

Vi är en liten och handlingskraftig organisation med korta beslutsvägar och du får ett bra stöd från ledning och kollegor. Du kommer att ingå i ett team av inköpare.

För att du ska kunna bygga upp ett bra förtroende gentemot skogsägaren bör du ha en skoglig utbildning och/eller några års skoglig yrkeserfarenhet. Erfarenhet som virkesköpare är meriterande.

Frågor om tjänsten besvaras av Virkeschef Pontus Larsson, tel: 070-509 76 30 eller via e-post: pontus [dot] larsson [at] ahlstrom-munksjo [dot] com.

Skicka ansökan och cv senast den 15 juni 2018 till helen [dot] oder [at] ahlstrom-munksjo [dot] com.

 

Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar till kunder över hela världen. I vårt erbjudande finns dekorpapper, filtermaterial, releasepapper, slipbaspapper, non-woven, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, förpacknings- och etikettmaterial, tejp, material för medicinska ändamål och diagnostiklösningar.

Kombinerad årlig omsättning är cirka EUR 2,15 miljarder och antalet medarbetare är 6 000. Ahlstrom-Munksjös aktie är noterad på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm. Billingsfors bruk ingår i affärsområdet Industrial Solutions som bl.a. levererar oblekt, miljövänligt tunnpapper till stålindustrin och impregnerat papper, Spantex, till möbelindustri och andra konverteringskunder.

 

Publicerad: