Virkesadministratör i ett expanderande företag.

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skogliga jobb på SKOGEN skogsjobb - Virkesadministratör till Skogstjänst

Skogstjänst förvaltar cirka 100 000 hektar skogsmark åt enskilda skogsägare, stiftelser och allmänna ägare. Vi arbetar även med biobränsle och virkeshantering och är en oberoende aktör på virkesmarknaden.
Besök gärna www.skogstjanst.se för att läsa mer.

Vi söker nu dig som trivs i den gröna näringen, och gillar komplexa administrativa arbetsuppgifter.

De består främst av administration inom virkesredovisning, såsom virkesorderhantering, avtalshantering, prisräkning, avräkningar till transportörer, entreprenörer och leverantörer. Du kommer ingå i ett team som arbetar med virkeslogistiken och virkesredovisningen. Det innebär också ett nära samarbete med förvaltare/virkeshanterare på Skogstjänst. Du kommer främst arbeta i Biometrias system VIOL och i vårt virkesredovisningssystem VACS. Det innebär också delaktighet i utvecklingen av systemen och våra rutiner.

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av virkes- eller bränsleredovisning eller annat kvalificerat administrativt arbete. Du har god förståelse för logistik och redovisning, klarar att hantera komplex information, stora datamängder, och är noggrann och bra på att organisera och planera ditt arbete. Du har god ekonomisk förståelse, ett prestigelöst förhållningssätt, förmåga att hantera snabba förändringar, egen drivkraft och lätt för att samarbeta och kommunicera med de många kontakterna som ingår i flödena.

På Skogstjänst får du en trygg anställning, nära till beslutsfattandet och goda möjligheter att påverka ditt eget arbete. Du får ett stort stöd av dina kollegor, då det är viktigt för oss att arbeta som ett team för att ta tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter.

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningarna och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Välkommen med din ansökan senast 2021-11-02, märks med ”Virkesadministratör” till info [at] skogstjanst [dot] se eller till

Skogstjänst
Skyttegatan 2A
58230 Linköping

För mer information kontakta Victoria Eriksson 072-548 23 44 eller VD Gabriel Danielsson 070-624 47 77

www.skogstjanst.se

Publicerad: