Virkesadministratör

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
SKOGEN skogliga jobb - Virkesadministratör


Nu söker Skogssällskapet en virkesadministratör med god förståelse för logistik, flöde och transport. 

Skogssällskapet har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Vi erbjuder hållbar utveckling och förvaltning av skogsfastigheter till privata och offentliga skogsägare samt äger och utvecklar egna skogsinnehav. Vi erbjuder en professionell, oberoende rådgivning och är fria från ägarintresse i skogsindustrin. Skogssällskapet finns i Sverige, Finland och Baltikum och huvudkontoret ligger i Göteborg.

I rollen som virkesadministratör ingår du i ett litet team som gemensamt ansvarar för det administrativa arbetet inom virkeshandel och redovisning. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med produktions- och virkesansvariga, som har till uppgift att ansvara för den skogliga produktionen i den rikstäckande skogsförvaltningen. Du arbetar i det operativa flödet och hanterar stora datamängder och komplex information.

Det här är ett jobb för dig som är noggrann och strukturerad och på samma gång flexibel och med förmåga att hantera snabba förändringar och under perioder ett högt tempo. Du är självgående, trygg i dig själv och trivs med att ta ansvar. Öppenhet och prestigelöshet är lika självklart för dig som det är att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Vi tror att du är ekonom eller logistiker som har arbetat med administration, gärna inom skogsbranschen. Du har en god förståelse för logistik, flöde och transport. Erfarenheter av att arbeta i skogliga IT-system och särskilt VSOP är meriterande men det viktigaste är att du har mycket god datavana och har lätt för att sätta dig in i och navigera i olika system.

Du välkomnas in i ett spännande företag där prestigelöshet, hjälpsamhet och trivsel genomsyrar verksamheten. Tjänsten är heltid med placering på huvudkontoret i Göteborg eller på något av våra andra kontor runt om i Sverige. Ange önskemål om placeringsort i ansökan.

Ytterligare information om tjänsten:

  • Pontus Larsson, produktions- och virkeschef, tel.031-335 66 34
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter:

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2021-08-15 och märk den med VA2107.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad: