Vill du bli virkesköpare i Skåne?

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Vill du bli en del av ett starkt skogsföretag och arbeta för ett aktivt och hållbart skogsbruk?
På Sydveds distrikt Hässleholm söker vi nya medarbetare som ser skogen som sin framtid.

Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom ditt område. I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningarna inom ditt område och ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer. Inköpsområdet är strategiskt viktigt för att anskaffa virke till Sydveds ägares industri Stora Enso Nymölla.

Självständig och målinriktad

Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till kontraktering, avverkning och redovisning För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer.

Härlig arbetsgemenskap!

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Du har ett intresse för skogsskötsel och tycker det är kul att göra affärer. Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest intressanta skogsföretag med en härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till vidareutbildning. Start för anställningen och stationeringsort bestäms efter överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta distriktschef Mikael Östberg, tel 070-546 15 98, eller regionchef Oskar Swahn 070-508 27 08.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-16 till Ann-Carin Torkelsson. E-post: ansokan [at] sydved [dot] se

Mer information om Sydved hittar du här.

Publicerad: