Vikarierande produktionsledare skogsvård till Sörmland och Örebro

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
SKOGENs lediga skogsjobb Mellanskog produktionsledare skogsvård

Vi som söker dig är skogsägarföreningen Mellanskog. Vi är en ekonomisk förening som ägs av 27 000 privata skogsägare i Mellansverige. Vårt fokus ligger i att skapa bästa möjliga förutsättningar för den privata skogsägaren genom att bidra till ett hållbart och lönsamt skogsägande med starkare skogsägare och rikare skogar. 

Vill du vara en del av ett dynamiskt team som ansvarar för skogsvården inom verksamhetsområde Sörmland och södra Örebro län?  Nu söker vi en produktionsledare skogsvård med stationering på något av våra kontor i Flen eller Örebro.

Hos oss på Mellanskog får du tillsammans med dina kollegor kombinera ditt skogliga engagemang och din skogliga kompetens med ditt genuina intresse för människor och det privata skogsbruket.Om tjänsten
Som produktionsledare skogsvård är din uppgift att initiera, leda, behålla och utveckla relationer med entreprenörer samt bistå med sakkunskap gällande skogsskötsel, metod- och teknikutveckling inom skogsvårdsområdet. I befattningen ingår också att representera Mellanskog i interna såväl som externa sammanhang som berör skogsvård.

De huvudsakliga ansvarsområdena är resursplanering och resursbalans, entreprenörskontakter, entreprenadupphandlingar, kvalitetsuppföljningar, hantering av entreprenörsfakturor samt uppföljning av budget. I samarbete med kollegor ansvarar du för att driva och planera skogsvården inom området. I arbetet ingår även att ge stöd till medlemmar i frågor rörande skogsvård.

Är det dig vi söker?
Har du lätt för att skapa och bibehålla goda relationer, är målfokuserad och tycker om att arbeta i en självständig roll? Då kan det vara dig vi söker.

Då du i rollen som produktionsledare är spindeln i nätet och arbetar operativt tillsammans med både skogliga rådgivare och entreprenörer ser vi gärna att du har en förmåga att kunna ha många bollar i luften, vara lyhörd och samtidigt vara trygg i att fatta självständiga beslut. Vidare har du lätt för att planera och prioritera ditt arbete och trivs med att koordinera och driva det dagliga arbetet för att optimera verksamheten. Du är även lösningsorienterad, har en god kommunikativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har skoglig högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Tjänsten kräver B-körkort liksom goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Har du arbetat i en liknande roll eller har annan praktisk skoglig arbetslivserfarenhet sedan tidigare är det meriterande.

Vi satsar på att digitalisera och effektivisera våra arbetssätt varför vi tror att du som uppskattar förändring och värdesätter utveckling kommer att trivas hos oss.

Övrigt

Mångfald och inkludering är fokusfrågor för oss på Mellanskog, där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper, personlighet och perspektiv berikar och bidrar till ökad kreativitet och trivsel för alla.

---------------------------------------------------------------------------------

Sista ansökningsdag: 2021-11-12.

Tjänsten är ett vikariat under tiden 2021-12-13–20222-09-09, eller enligt överenskommelse. Välkommen till oss!

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erik Viklund, Chef skogsvård, på tel: 010-482 80 18 eller mail: erik [dot] viklund [at] mellanskog [dot] se.

Vid frågor om rekryteringsprocessen:

HR-partner Sara Persson, tel: 010-482 80 46.

Fackliga kontaktpersoner:

Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16.

Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66.

Publicerad: