VIDA söker inköpare!

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skogliga jobb - VIDA söker inköpare

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skog- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs. 
Besök gärna www.vida.se för att läsa mer.

VIDA söker inköpare!

Vi växer och söker nu fler inköpare till Ljungby och Halmstad. Du kommer att arbeta mot tydliga mål kopplade till volym och lönsamhet inom ditt geografiska område. Våra inköpare ansvarar för hela affären från uppsökande verksamhet och affärsavslut till avverkning och uppföljning.

Du som söker har en akademisk skoglig utbildning och ett brinnande intresse för skog, timmer, virke och marknad. Du drivs av att möta människor, skapa långsiktiga relationer och göra affärer!

Vi erbjuder dig en fri och omväxlande roll i ett företag som präglas av engagemang, arbetsglädje och korta beslutsvägar!

Ta chansen! Skicka din ansökan senast 31 oktober till camilla [dot] milton [at] vida [dot] se. Din ansökan hanteras konfidentiellt. Frågor besvaras av områdeschef Stefan Nyqvist på 0472 364 52.

Publicerad: