Vi växer och söker nu fler inköpare i södra Kalmar län.

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Inköpare

Våra inköpare ansvarar för hela affären från uppsökande verksamhet och affärsavslut till avverkning och uppföljning.

Vi växer och söker nu fler inköpare i södra Kalmar län. Du kommer att arbeta mot tydliga mål kopplade till volym och lönsamhet inom ditt geografiska område. Våra inköpare ansvarar för hela affären från uppsökande verksamhet och affärsavslut till avverkning och uppföljning.

Du som söker har en akademisk skoglig utbildning och ett brinnande intresse för skog, timmer, virke och marknad. Du drivs av att möta människor, skapa långsiktiga relationer och göra affärer!

Vi erbjuder dig en fri och omväxlande roll i ett företag som präglas av engagemang, arbetsglädje och korta beslutsvägar!

Ta chansen! Skicka din ansökan senast 18 april till camilla [dot] milton [at] vida [dot] se.
Din ansökan hanteras konfidentiellt. Frågor besvaras av områdeschefer Stefan Nyqvist på 0472 36452.

 

                                            Välkommen till Vida AB
Vida är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog. Koncernen har ca 1 250 anställda på 22 produktionsanläggningar varav 12 sågverk. Industrierna är strategiskt belägna nära skogsägarna i Småland, Skåne och Västra Götaland. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader. 75 procent av Vidas sågade trävaror exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Publicerad: