Vi söker system­administratör skogliga system

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


För att vara fortsatt framgångsrika i vår digitala resa förstärker vi med en systemadministratör inom skogliga system.


Om jobbet

I rollen som systemadministratör är du delaktig i arbetet med att tillhandahålla ett ändamålsenligt och effektivt systemstöd i organisationen vilket bl a omfattar administration, support och löpande förvaltning av våra skogliga system. Du medverkar till att systemen håller rätt kvalitet - tekniskt, funktionellt och informationsmässigt. Att fånga upp och driva utvecklingsfrågor och hålla utbildningar är en del av din vardag liksom att delta i vårt utvecklingsarbete kopplat till digitalisering. I rollen ingår täta kontakter med vår fältpersonal, övriga medarbetare och i viss mån även direkta kundkontakter. På Skogssällskapet kommer du att tillhöra avdelningen Verksamhetsutveckling och IT, ett härligt gäng som gemensamt ansvarar för att utveckla teknik, system och rutiner som kvalitetssäkrar och effektiviserar processer och gemensamma arbetssätt inom företaget.

Om dig

Det här är ett jobb för dig som är noggrann, lyhörd, strukturerad och har förmågan att självständigt planera och prioritera arbetet. Öppenhet och prestigelöshet är lika självklart för dig som det är att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Vi tror att du har utbildning inom skog och/eller IT och trivs med att arbeta administrativt. Praktisk erfarenhet från skogsbranschen och arbete med skogliga system är såklart meriterande.

Om oss

Du välkomnas in i ett spännande företag där trivsel, prestigelöshet och ett uppskattat ledarskap genomsyrar verksamheten. Att vinsten går till forskning inom hållbart skogsbruk gör att det känns extra meningsfullt att gå till jobbet.

Tjänsten är tillsvidare och heltid. 

Skogssällskapet har kontor på 23 orter runt om i Sverige. Ange önskemål om placeringsort i ansökan.
Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans för dig som trivs med det.
 

Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

Ytterligare information om tjänsten:

  • Camilla Rolig Schölin, Chef verksamhetsutveckling och IT, tel. 023-124 71
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter:

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande – så vänta inte. Tillträde sker snarast möjligt. Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se senast 2023-01-31 och märk den med SA2214.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad: