Vi söker skogsförvaltare

Bild för nancy Written by nancy On the

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun dit man nu också kan flyga då en ny internationell flygplats öppnat i vinter. Förutom upplevelser, fantastisk natur och stora evenemang har kommunen en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vi står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar ständigt för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i kommunen. Vi har idag en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet. Så vill vi fortsätta ha det.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är också viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på http://www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter


Ditt uppdrag är att ta ett helhetsansvar för förvaltningen och utvecklingen av kommunens skogsinnehav på 15 000 hektar produktiv skogsmark. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 

• Fastighetsskötsel på exploateringsfastigheter tex röjning
• Jaktarrenden
• Virkesförsörjning 
• Arbetsledning skogsskötsel  
• Entreprenader (plantering, röjning, gallring, slutavverkning)
• Arbetsledning egen personal, skogsförman
• Vägansvarig för skogsbilvägar 
• Vägsamfälligheter skogsbilvägar
• Ajourhållning skogsbruksplan
• Certifieringsansvarig

Kvalifikationer

Vi söker dig som är målinriktad, har en personlig mognad och kan ta ansvar för att driva processer framåt. Vi värdesätter att du är lojal, har en hög social kompetens och en förmåga att samverka med olika aktörer. För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att arbeta strukturerat och strategisk och ha en ekonomiskt medvetenhet. 

Du ska ha relevant högskoleutbildning som skogstekniker, skogsmästare eller jägmästare. 
Meriterande är tidigare erfarenhet inom liknande befattning.

Körkort klass B är ett krav. 

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A936893

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Kontaktperson

Christina Holback,Kommunchef, 0280-18132

Mail: christina [dot] holback [at] malungs-salen [dot] se

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.

Publicerad: