Vi söker skogs- och lantbruksvärderare 

Bild för johnny Written by johnny On the


Värderingsbyrån bildades 2007 och är ett av de ledande fastighetsvärderingsföretaget i södra Sverige. Företaget har ca 10 konsulter med kompetenser för alla fastighetstyper stationerade på ett flertal orter i Götaland. Närmast samtliga konsulter är av Samhällsbyggarna auktoriserade (varav 3 auktoriserade lantbruksvärderare). Konsulterna har gedigen erfarenhet av fastighetsvärdering samt fastighetsrättsliga och fastighetsekonomiska frågor. Läs mer på www.varderingsbyran.se 

Vi har nu behov av en skogs- och lantbruksvärderare med fri placering i Skåne, Halland eller Kronobergs län 

Du kommer efter en gedigen introduktion att självständigt och under eget ansvar utföra värderingar av lantbruksfastigheter, såväl gods och gårdar med allt vad som där tillhör som enskilda skogs- och jordbruksskiften. En stor del av uppdragen utgörs av intrångsvärderingar i både skogs- och jordbruksmark. Tjänsten är omväxlande och arbetstiden väl fördelad mellan fält och på kontor. 

Utbildningskravet är skogs- eller jägmästare och att du har god erfarenhet av skoglig inventering. För att lyckas i detta jobb krävs utöver ett stort mått av social kompetens också affärsmässighet, resultatinriktning samt vana vid att ta eget ansvar och kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. 

Tillsvidareanställning med tillträde snarast. 

Upplysningar lämnas av lantbruksansvarige Mikael Gröndahl på 073-2096111.
Ansökan med CV skickas senast den 10 augusti 2022 med e-post till mikael [dot] grondahl [at] varderingsbyran [dot] se 

Publicerad: