Vi söker nu ytterligare en Skogs- och lantbruksvärderare

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Forum Fastighetsekonomi (Forum) bildades 1991 och är ett av landets ledande värderingsföretag med en årlig omsättning på ca 70 Mkr. Forum, tillsammans med våra nära samarbetspartners i Malmö respektive Östersund, har 40 anställda, varav 38 fastighetsvärderare/konsulter, spridda på nio kontor med huvudkontor i Stockholm. Av konsulterna är 27 av Samhällsbyggarna auktoriserade fastighetsvärderare (varav 7 auktoriserade lantbruksvärderare), vilket gör Forum till ett av de mest auktorisationstäta värderingsföretagen. Fem är dessutom MRICS auktoriserade. Konsulterna på Forum har gedigen erfarenhet av fastighetsvärdering samt fastighetsrättsliga och fastighetsekonomiska frågor. www.fforum.se

Vi söker nu ytterligare en Skogs- och lantbruksvärderare med placering på något av våra kontor i Östra Svealand (Stockholm, Nyköping, Norrköping eller Västerås)

Du kommer efter en gedigen introduktion att självständigt och under eget ansvar utföra värderingar av lantbruksfastigheter där huvuddelen idag ligger på skogsdominerade objekt. En stor del av uppdragen utgörs också av intrångsvärderingar i både skogs- och jordbruksmark. Tjänsten är omväxlande med både fält- och kontorsarbete.
Det är meriterande om du redan arbetar som värderingskonsult med lantbruksfastigheter och blivit väl förtrogen med både beståndsmetoden, ortsprismetoden och digital karthantering.

Du bör ha en affärsmässig och resultatinriktad inställning, vara van vid att ta eget ansvar samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift och ha en erkänd social kompetens. Skoglig utbildning på högskolenivå ärett krav gärna kompletterad med fastighetsjuridik och ekonomi.

Tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Upplysningar lämnas av lantbruksansvarige Ulf Weitze på 070-5596975.
Ansökan med CV skickas senast den 8 juli 2022 till mejl ulf [dot] weitze [at] fforum [dot] se

Publicerad: