Vi söker en skogs­förvaltare till Västerbotten

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Nu söker vi en skogsförvaltare till Västerbotten, med placering på vårt kontor i Vilhelmina.

Skogssällskapet utvecklar och förvaltar skogsfastigheter så att de når sin fulla potential. Målet är att berika skogarna på olika värden, och att bruka skogen hållbart – ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Som fristående stiftelse, utan ägarintressen i sågverk eller industri, utgår vi från varje skogsägares egna mål i skötseln av deras skogar.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

Skogsförvaltare

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det mycket viktigt att ha ett starkt eget driv och vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Du är en kommunikativ lagspelare, road av affärer och gillar att ha en aktiv dialog med såväl befintliga och potentiella kunder. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Vi erbjuder en spännande och varierande roll och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med några års branscherfarenhet i norra Sverige och är motiverad att dela våra värderingar. Du utgår från vårt kontor i Vilhelmina men är beredd att resa i en större geografi i Västerbotten. Dina kollegor i regionen finns i Sundsvall, Östersund, Umeå och Härnösand.

Ytterligare information om tjänsten

  • Mats Magnusson, tf regionchef, tel.060-64 14 64
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2022-01-21 och märk den med SFN2111. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad: