Vi söker en målinriktad skogsförvaltare till Nyköping eller Stockholm

Bild för johnny Written by johnny On the

Nu söker vi en skogsförvaltare till östra Svealand, med placering i Nyköping eller Stockholm.

Skogssällskapet utvecklar och förvaltar skogsfastigheter utifrån kundens mål. Det har vi gjort i mer än hundra år och vinsten delar vi ut till forskning om skog. Vi är en grön organisation som arbetar för en hållbar utveckling och finns i Sverige, Finland och Baltikum.

Vi söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i östra Svealand med placering på vårt kontor i Nyköping eller Stockholm.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du ansvarar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomer, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare. Du jobbar aktivt med införsäljning till såväl befintliga som nya kunder och tar även över en del befintliga förvaltningar.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv, att vara road av affärer och ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi. Du är kommunikativ och gillar att ha en aktiv dialog med såväl befintliga som potentiella kunder. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus. Vi erbjuder en spännande och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel, samhörighet och gott ledarskap.

Du har skoglig högskoleutbildning, helst med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Ytterligare information om tjänsten:

Hans Lindberg, Regionchef, tel. 018-30 01 65

Fackliga kontakter:

  • SACO: Fredrik Jönsson, tel. 0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 031-335 66 13

Ansökan

Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2021-03-19 och märk den med SFÖS2101. Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte.

Skogssällskapet.se

Publicerad: