Vi söker en målinriktad skogsförvaltare till Halland

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skogligt jobb Skogsförvaltare Skogssällskapet


Vi söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i Halland med omnejd.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra fastighetsekonomer, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare. Du jobbar aktivt med införsäljning till nya förvaltningskunder och att hålla en hög aktivitetsnivå hos befintliga.

Du arbetar i Halland och ska vara beredd att röra dig i hela den geografin men för oss är det viktigare att hitta rätt kollega, snarare än var du bor. Vi har kontor i t ex Ullared, Hässleholm, Växjö, Jönköping och Göteborg.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv, att vara road av affärer och ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Du är kommunikativ och gillar att ha en aktiv dialog med såväl befintliga som potentiella kunder. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus. Vi erbjuder en spännande och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig högskoleutbildning, helst med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Ytterligare information om tjänsten:

  • olof [dot] stenstrom [at] skogssallskapet [dot] se (Olof Stenström), Regionchef västra Götaland, tel. 013-14 38 48
  • anna-karin [dot] santonen [dot] ojerskog [at] skogssallskapet [dot] se (Anna-Karin S. Öjerskog), HR-chef, tel. 031-335 66 11

Fackliga kontakter:

  • SACO/Naturvetarna: Fredrik Jönsson, tel. 0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 031-335 66 13

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2021-06-24 och märk den med SFVG2104

Publicerad: