Vi söker en målinriktad skogsförvaltare i Värmland

Bild för johnny Written by johnny On the

Vi växer och förstärker vår verksamhet i västra Svealand. Nu söker vi dig som vill jobba som skogsförvaltare i norra Värmland.

Skogssällskapet sköter skogsfastigheter utifrån kundens mål och gör vi allt för att nå och överträffa dessa mål. Det har vi gjort i mer än hundra år och vinsten delar vi ut till forskning om skog. Vi är en grön organisation som arbetar för en hållbar utveckling och finns i Sverige, Finland och Baltikum.

Vi växer och förstärker vår verksamhet i västra Svealand och söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i Värmland. Du ska jobba med såväl utveckling och förvaltning av befintliga kunders skogsfastigheter som aktiv införsäljning till nya kunder. Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du ansvarar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomer, fastighetskonsulter och produktionsledare. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det viktigt att vara road av affärer och av att ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus. Tjänsten är tills vidare.

Du har skoglig högskoleutbildning, helst med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Ytterligare information:

Harald Nylinder, Regionchef, tel. 021-18 24 60

Fackliga kontakter:

  • SACO: Thies Eggers, tel. 018-14 01 09
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 033-10 62 03

Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2019-12-02 och märk den med "SFVS1915". Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande.

Publicerad: