Vi förstärker vår organisation för virkesinköp och söker en produktionsledare

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Ahlstrom-Munksjö AB, Billingsfors

I Sverige har Ahlstrom-Munksjö Paper AB flera anläggningar. På det integrerade bruket i Billingsfors tillverkas pappersmassa som vidareförädlas till Tunnpapper och Spantex. Vi är drygt 300 medarbetare.

Din främsta uppgift blir att ansvara för produktion och leverans av de volymer vi anskaffar genom vår fältorganisation. Du skall bistå med flödesfrågor och lagerhantering av de volymer vi anskaffar externt till vår egen industri i Billingsfors. Tjänsten innebär även kontakt med våra kunder, både skogsägare och externa industrier. Du arbetar i första hand med operativa frågor men förväntas även bistå i företagets strategiarbete. Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar.


Det är du som skapar förutsättningarna för våra avverkningsresurser så att dom på bästa sätt kan utföra sina uppdrag. För att lyckas i ditt arbete som produktionsledare tror vi att du är självständig och resultatinriktad, har ett utpräglat ordnings- och planeringssinne samt en stor portion drivkraft och miljömedvetenhet.

Vi är en liten och handlingskraftig organisation med korta beslutsvägar och du får ett bra stöd från ledning och kollegor. Du kommer att ingå i teamet på Virkesavdelningen.

För att du ska kunna nå framgång i denna tjänst bör du ha en skoglig utbildning och/eller flera års skoglig yrkeserfarenhet. Erfarenhet av virkesköp och avverkningsledning är meriterande.

Frågor om tjänsten besvaras av Virkeschef Pontus Larsson, tel: 070-509 76 30.

Ansökan mailas till: pontus [dot] larsson [at] ahlstrom-munksjo [dot] com senast 2021-10-15.

Ahlstrom-Munksjö i korthet

Ahlstrom-Munksjö är världsledande inom fiberbaserade material och levererar innovativa och hållbara lösningar till sina kunder. Vårt uppdrag är att utöka rollen som fiberbaserade lösningar för en hållbar vardag. Vårt erbjudande inkluderar filtermaterial, släppfodral, material för bearbetning av livsmedel och drycker, dekorpapper, slip- och tejpunderlag, elektrotekniskt papper, glasfibermaterial, medicinska fibermaterial, diagnostik- och energilagringslösningar, samt en rad specialpapper för industri och slutanvändare. Vår årliga nettoomsättning är cirka 2,7 miljarder euro och vi har cirka 7 800 anställda. Läs mer på www.ahlstrom-munksjo.com

Publicerad: