Transportledare

Bild för johnny Written by johnny On the

En intressant tjänst för dig som vill ha en utmanande och varierad tjänst i ett utvecklande företag!

Din arbetsgivare Södra

Södras gemensamma värdegrund är långsiktigt agerande, värdeskapande relationer. Det är viktigt att medarbetare trivs hos oss. Vi tror att medarbetare som trivs visar ett stort engagemang vilket är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda. Vi har intressanta arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, projekt och erfarenhetsutbyte.

 

Dina arbetsuppgifter

Som transportledare på Södra Skogsenergi har du huvudansvaret för flödesstyrningen till våra kunder och den dagliga kontakten kring transportledning. Uppföljning av leveranssäkerhet gentemot våra kunder och anlitade åkerier görs löpande.  Du har tät kontakt med åkerier inom Södra Skogsenergis verksamhetsområde. Även arbetsuppgifter inom administration ingår. Transportplaneringen sker i nära samarbete med vår logistiker och affärsansvariga på respektive region. Som medarbetare i Södra förväntas du bland annat ta ansvar för uppgifter och befogenheter, ta initiativ till förbättringar och aktivt delta i förändringsarbete. Du förväntas även bidra till en god arbetsmiljö genom kommunikation, relationer och ett säkert agerande, samt vara en god företrädare för Södra.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller skog. Du har goda IT-kunskaper och gärna några års praktisk erfarenhet från skogsbruk, virkeshandel och/eller logistik från liknande verksamhet/industri. Vi förväntar oss att du har god förmåga att planera och strukturera. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är flexibel och lösningsorienterad. 

 

Södra erbjuder

För att du ska få en så bra start som möjligt får du som Transportledare en anpassad introduktion. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/  

Placering

Tjänsten är en heltids tillsvidaretjänst med placering på huvudkontoret i Växjö.

 

Vill du veta mer?
Du är välkommen med förfrågningar om tjänsten till produktionschef Anders Andersson, 0470-855 27

Facklig representant för SACO Fredrik Dacke tel 0470-855 02 , ledarna Dan Andersson tel 010-471 64 20

 

Ansöka

Ansök via länken nedan senast den 12/8 2018, urval sker löpande så tveka inte utan sök nu!

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Gör din ansökan via denna länk: 
https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/send/2089523/6577?iso=se

Skogsenergi

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Publicerad: