Traktplanerare/fältresurs med utvecklingsambitioner

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skogliga jobb - Traktplanerare/fältresurs med utvecklingsambitioner SKOGSTJÄNST

Skogstjänst expanderar och söker en traktplanerare till Uppland/Västmanland.

Skogstjänst förvaltar cirka 100000 hektar skogsmark åt enskilda skogsägare, stiftelser och allmänna ägare. Vi arbetar även med biobränsle och virkeshantering och är en oberoende aktör på virkesmarknaden. Besök gärna www.skogstjanst.se för att läsa mer.

Våra behov

Till våra förvaltningar och övriga uppdrag i område Uppland/Västmanland har vi behov av förstärkning. Främst handlar det om traktplanering och olika former av inventeringar/taxeringar, uppföljningar samt att leda entreprenörer i fält och ajourhållning av planer.

Vem söker Vi?

Vi söker dig som gillar att arbeta i fält och har förmåga att arbeta självständigt.  Du som kan planera ditt arbete och din tid på ett effektivt sätt och möta deadlines. Du har goda kunskaper om skogsbiologi, skogsskötsel, avverkning, skoglig produktion och naturvård. Kunskap om skötsel av vägar är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Du är väl förtrogen med att arbeta med GIS-verktyg. Du lever upp till företagets grundbult som är Långsiktighet och Kvalitet för Markägarens bästa.

Din roll

Du kommer att ansvara för traktplaneringen, inventering/taxering och uppföljningar inom distriktet. Du kommer arbeta nära förvaltare/virkeshanterare och produktionsledare i ett team. Du arbetar som en viktig länk till produktionen och kommer ha tät kontakt med avverkningsentreprenörer och skogsvårdsentreprenörer.

Vad erbjuder vi Dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete hos en arbetsgivare med mycket korta beslutsvägar. En arbetsgivare som tar fasta på goda idéer i ett arbetsområde som är under expansion. Det ger Dig chansen att växa med nya utmaningar.  Vår målsättning är att bli det självklara valet för markägare i de regioner vi verkar.

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningarna och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Välkommen med din ansökan senast 2021-11-11 till info [at] skogstjanst [dot] se eller till

Skogstjänst 
Skyttegatan 2A
582 30 Linköping

Kontaktpersoner

Fredrik Ellgren 070-6350611
fredrik [dot] ellgren [at] skogstjanst [dot] se

Henrik Segerstéen  070-6025459
henrik [dot] segersteen [at] skogstjanst [dot] se

www.skogstjanst.se

Publicerad: