Svenska PEFC söker marknadskommunikatör

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
SKOGEN skogsjobb PEFC

Om tjänsten

PEFC är ett ledande certifieringssystem för hållbart skogsbruk, både i Sverige och globalt. Som marknadskommunikatör på Svenska PEFC kommer du arbeta nära marknadsansvarig och bilda kärnan i PEFC:s marknadsteam.

Ditt huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att  jobba med våra digitala kanaler, annonser i social med samt att skriva copy. Du kommer även vara en del av att utveckla kampanjer, events och andra marknadsaktiviteter. Tjänsten är varierande och rätt person har stor möjlighet till utveckling.

Du kommer ha breda kontaktytor med både företag och organisationer i många olika branscher. Dessutom kommer du delta i ett marknadssamarbete med de nordiska PEFC-länderna (Norge, Finland, Danmark)

Huvudsaklig arbetsplats är kontoret som är beläget vid Stadshagen i Stockholm, men möjlighet till att arbeta hemifrån finns, efter överenskommelse.

Om dig

Tjänsten kommer passa dig som är trygg i dig själv, vågar ta egna initiativ och vara med och påverka i ditt arbete. Detta är en marknadskommunikatörstjänst som ställer krav på din kreativitet, samarbets- och strukturella förmåga. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter.

Du är övertygande och tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Vi ser att du har en utbildning inom marknadsföring/design/grafik eller liknande. Du har en god datavana, goda kunskaper i Adobe Creative Cloud (Indesign, Photoshop) och van att arbeta med sociala medier. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:

- Högskoleutbildning inom marknadsföring/design eller liknande

- 2-5 års erfarenhet från marknadsföringsarbete

- Datorvana. Goda kunskaper i Adobe InDesign och Photoshop

- Vana av att producera för digitala kanaler.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Svenska PEFC:

PEFC är världens största certifieringssystem för hållbart skogsbruk. När du köper en PEFC-märkt träbaserad produkt kan du vara trygg med att träråvaran har sitt ursprung i en hållbart brukad skog. Det säkerställs genom spårbarhet av hela förädlingskedjan och genom oberoende tredjeparts-certifiering.

Genom att välja PEFC främjar du inte bara biologisk mångfald, klimatvänlig skog och schyssta arbetsförhållanden. Du värnar också den lokala skogsbygden och stöttar de människor och företag som lever och verkar där. Märkningen finns på alla typer av träbaserade produkter såsom papper, förpackningar, byggmaterial och möbler.

Om anställningen

Detta är en direkt rekrytering. Svenska PEFC har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:

Sheyda Ali via sheyda [dot] ali [at] adecco [dot] se eller 076 – 941 27 17.

Sista anmälningsdatum 20 december 2021.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad: