Stora Enso Skog söker virkesköpare till Årjäng samt Ed

Bild för johnny Written by johnny On the

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR. Stora Enso är börsnoterat i Helsingfors och Stockholm. 

Stora Enso Skog AB är en del av Stora Enso-koncernen och har till uppgift att förse Stora Ensos svenska massa- och pappersbruk samt sågverk med den virkesråvara och det biobränsle de behöver för sin produktion. Stora Enso Skog bedriver uthålligt skogsbruk på uppdrag av små och stora skogsägare, samt anskaffar och transporterar virkesråvara och biobränsle till sina kunder. www.storaensoskog.se

Beskrivning

Då en av vår medarbetare går vidare till egen verksamhet söker vi nu en ersättare till köpområde Ed. Vi söker även en förstärkning på vårt köpområde i Årjäng. I tjänsten som virkesköpare ingår det att, genom kontakter med befintliga och nya leverantörer i dina arbetsområden, möjliggöra ett aktivt, lönsamt och miljöriktigt brukande av skogarna. Det sker genom att köpa virke samt genom rådgivning och försäljning av tjänster som t.ex. avverkning, skogsvård och skogsbruksplaner.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att ha kontakt med nya människor. Du bör även gilla tydliga ramar och mål. Arbetet ger mycket frihet under ansvar och det krävs en bra struktur för att hantera arbetet. Vi förutsätter att du har någon form av skoglig utbildning eller god skoglig kunskap.

Tillträde enligt överenskommelse

Har du frågor kontakta Marknadsområdeschef Hilma Nilsson, tel 072-585 64 76 eller mejl hilma [dot] nilsson [at] storaenso [dot] com

Jobb Skogsbruk & Trä

Plats SE-Västra Götaland-Billingsfors SE-Värmland-Arvika

Arbetstid Heltid

Sista ansökningsdatum 22 juli

Publicerad: