Stora Enso Skog söker dig som vill jobba med människor och skog

Bild för johnny Written by johnny On the

Beskrivning

Vill du arbeta med människor och skog men är inte riktigt säker på vilken tjänst som passar? Då är detta chansen för dig.

Nu söker vi dig som är nyfiken på vilka möjligheter som en av Sveriges största skogsägare och skogliga företag, Stora Enso Skog, har att erbjuda.
Denna tjänst ger dig chansen att få börja som produktionsledare på produktionsfunktionen i Filipstad för att sedan sedan ha möjligheten att söka nya utmaningar antingen inom samma område eller på annan plats inom företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du anställs som produktionsledare. Efter en tid kommer duberedas möjlighet att söka dig vidare inom den del av organisationen som du vill jobba.

Ta chansen att få känna dig för kring vilken tjänst som passar just dig, ansök redan idag.

Kvalifikationer

Då tjänsten är förenad med bilåkande är B-körkort ett krav

För mer information om tjänsten kontakta
Produktionsområdeschef Örjan Olsson +46 70-519 67 00, 
Orjan [dot] olsson [at] storaenso [dot] com

Jobb Skogsbruk & Trä

Plats SE-Värmland-Filipstad 

Arbetstid Heltid

Ansökan senast  4 aug 2019

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR. Stora Enso är börsnoterat i Helsingfors och Stockholm. 

Stora Enso Skog AB är en del av Stora Enso-koncernen och har till uppgift att förse Stora Ensos svenska massa- och pappersbruk samt sågverk med den virkesråvara och det biobränsle de behöver för sin produktion. Stora Enso Skog bedriver uthålligt skogsbruk på uppdrag av små och stora skogsägare, samt anskaffar och transporterar virkesråvara och biobränsle till sina kunder. www.storaensoskog.se

Publicerad: