Sommarjobbare - Moelven Skog AB 

Bild för johnny Written by johnny On the

 

Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK. 
Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens sågverk i Värmland och Skaraborg. Vi är 65 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Bolaget, som omsätter cirka SEK 1,7 miljarder, har huvudkontor i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjansterMer Timmer i Skogen

 

Moelven Skog AB arbetar för att vara det bästa alternativet för skogsägaren som nu eller i framtiden ska avverka sin skog. Vi har kontor på fler orter i Värmland, Dalsland, Bohuslän, norra Skaraborg och Närke för att finnas nära våra kunder. 

Som sommarjobbare kommer du framförallt arbeta med avverkningsuppföljning samt uppföljning gällande plantering, markberedning och röjning. Rollen innefattar frihet under ansvar där du självständigt planerar och genomför arbetsuppgifterna. Resultatet av uppföljningen kommer sedan redovisas för entreprenörerna. 

Du får gärna ha eller gå på en skoglig utbildning på eftergymnasial nivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet. 

B-körkort och egen bil är ett krav då tjänsten innehåller resor. 

Som sommarjobbare anställs du under visstid och får möjlighet att prova på vissa arbetsuppgifter inom vår verksamhet. 

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2019. Urvalet kommer påbörjas efter ansökningstidens utgång och beräknas vara klart under februari/mars.

 

  • Sista ansökningsdag: 2019-01-31
  • Ref.nr: 3996510128
  • Heltid
  • Kontaktinfo: Johan Hofström Distriktschef  Väst 010-1226452
    Jens Ohlsson Distriktschef Öst 010-1226553
    Jonas Karlsson Chef för fältköp 010-1226404
  • Arbetsplats: Skårevägen 60, 653 50 Karlstad
Publicerad: