Skogsvårdschef

Bild för johnny Written by johnny On the

Mellanskog söker skogsvårdschef

Mellanskog är en ekonomisk förening som ägs av 26 000 privata skogsägare. Vår vision är starkare skogsägare och rikare skogar. Det betyder bland annat att vi vill ge våra medlemmar så bra betalt för virket som möjligt, att vi arbetar näringspolitiskt men också att vi värnar skogsägarnas frihet att bruka skogen på olika sätt, efter egna mål och visioner.

Vi äger Mellanskog tillsammans – och förenas i viljan att både vara framgångsrika idag och att lämna över skogar som är ännu bättre till nästa generation.

Vill du vara med och utveckla framtidens skogliga tjänster? Då har vi jobbet för dig!

Som skogsvårdschef på Mellanskog ansvarar du för den del i vår skogsprocess som avser tjänster kopplat till skogsägandet. Det innefattar allt från skogsvård och skogsskötselplaner till paketerade ekonomiska tjänster som presenteras i samarbete med LRF Konsult.

Du ansvarar för Mellanskogs utvecklingsarbete såväl strategiskt som operativt. Med din kompetens och din skogliga bransch- och marknadserfarenhet stödjer du vår tjänsteverksamhet och ansvarar för resultat och uppföljning genom analys. Du tar tillvara möjligheter som kommer med att förutsättningar förändras i snabb takt.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala. Du rapporterar till skogschefen och ingår i skogsledningsgruppen.

Vem söker vi?
Du som söker har skoglig högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet från ledande funktion. Du har en pedagogisk förmåga och en god kommunikativ förmåga där du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Sista ansökningsdag: 2018-06-10

Kontaktpersoner 
Matts Söderstöm, Skogschef. Tel. 010-482 81 09

Fackliga kontaktpersoner
Lars Öhlén, Naturvetarna.
Tel. 010-482 80 16.
Kristina Söderström, Ledarna.
Tel. 010-482 83 66

Publicerad: