Skogsvårdsansvarig västra och mellersta Sverige

Bild för johnny Written by johnny On the

 

Vi söker nu en skogsvårdsansvarig för västra och mellersta Sverige.

Vi förstärker nu vår organisation med en medarbetare som vill vara med på vår fortsatta resa mot ett hållbart och värderingsstyrt arbete i det svenska skogsbruket. Du kommer vara med och utveckla vårt skogsvårdande så som röjningar samt plantering i västra och mellersta Sverige. Vi söker dig som är duktig på att utveckla och vårda långsiktiga relationer med såväl medarbetare som kunder. Du har ett långsiktigt strategiskt synsätt när du fördelar arbetsuppgifter och du har fallenhet för att se den större bilden och identifiera nya affärsmöjligheter. Du ger råd och stöttning till din personal och motiverar dem genom att ge befogenheter och ansvar.

Jobbet innebär en stor variation i arbetsuppgifter så som ansvar över våra två skogsvårdare i Ed samt Ludvika. Arbetsledning av skogsvårdsteam, kvalitetsuppföljningar av våra skogsvårdstjänster så väl av teamen i fält samt emot beställare, anbud / räkna på jobb: röjning och plantering. Kundkontakter samt avtalsskrivande. Löpande utvecklingsarbete av våra tjänster samt skogsvårdsteam.

Du bör trivas med ett högt tempo där flexibilitet samt självgående är av stor vikt.

För att passa för arbetet bör du ha goda engelskkunskaper, datorvana, goda kartkunskaper, bakgrund från skogsvårdsarbete såväl fysiskt som i ledande befattning och B-körkort. Vi är ett växande företag som erbjuder möjligheter till vidareutveckling och karriärmöjligheter för rätt person med rätt driv, attityd och kunskap för att lyckas i skogsbranschen.

Vi ser att flera olika typer av skogliga kompetenser kan vara rätt i denna roll därför välkomnar vi dig oavsett skoglig bakgrund att söka denna tjänst. Vi ser fram emot att höra av dig.

Skogsvårdschef  Kommun: Dals-Ed

Tillträde: Efter överenskommelse.

Varaktighet: Heltid 100% Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön: Efter överenskommelse.

Kontakta:

För frågor om tjänsten:
Joakim Gustafsson, VD
joakim [at] svenskskogsservice [dot] se
Telefon: 0534-66926 (Dagtid, Vardagar kl.08.00-16.00)

Ansökan skickas till:
Armin Draganovic Vice VD / HR
armin [at] svenskskogsservice [dot] se
Märk ansökan "Skogsvårdsansvarig"
Telefon: 0534-66924 (Dagtid, Vardagar kl.08.00-16.00)

Körkort: B

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sista ansökningsdatum: 19/1 2020                                     

Svensk Skogsservice AB är ett av Sveriges största skogsvårdsföretag. Vi är ett prisbelönt företag med höga ambitioner. Företaget har fokus på kvalitet och ekonomi. Kvalitet har redan från början varit företagets ledord. Svensk Skogsservice är inte bara ett skogsvårdsföretag utan är även ett komplett konsultföretag inom skogsbruk, natur och miljö. Vi röjer cirka 15 000 hektar och planterar cirka 4 miljoner skogsplantor årligen. Omsättningen för 2019 uppgår till cirka 50 miljoner kr och antalet anställda uppgick till som mest 110 skogsarbetare under högsäsongen 2019. Verksamhetsområdet är Sverige och genom lokala ombud och egna kontor har vi en lokal förankring inom stora delar av vårt verksamhetsområde.

Vill du arbeta utomhus och ha ett rörligt arbete i en trivsam miljö där företaget tänker mycket på personalen och dess behov? Tveka inte att kontakta oss!

www.svenskskogsservice.se

 

Publicerad: