Skogssällskapet söker virkes­logistiker

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
virkeslogistiker Skogliga jobb


Nu söker vi en virkeslogistiker som ska utveckla och strukturera transportflöden och skapa de bästa logistiklösningarna för Skogssällskapet.

Skogssällskapet har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Vi erbjuder hållbar utveckling och förvaltning av skogsfastigheter till privata och offentliga skogsägare samt äger och utvecklar egna skogsinnehav. Vi gör det enkelt att äga, bruka och förvärva skog. Genom vår samlade kompetens förverkligar vi kundernas mål med sitt skogsägande och berikar skogarna på olika värden – ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Vi erbjuder en professionell, oberoende rådgivning och är fria från ägarintresse i skogsindustrin. I våra egna skogar testar och utvecklar vi nya metoder och stödjer forskningsprojekt, vilket ökar kunskapen om hållbart skogsbruk. Skogssällskapet finns i Sverige, Finland och Baltikum och huvudkontoret ligger i Göteborg.

Som virkeslogistiker har du samordningsansvar för att skapa de bästa logistiklösningarna för Skogssällskapet. Med energi och framdrift är du spindeln i nätet inom vår virkeslogistik där du utvecklar och strukturerar transportflöden, säkerställer relevanta mål samt följer upp bland annat avtal, kostnader, kvalitet och miljö. I din roll ingår att vara ett aktivt stöd till våra produktions- och virkesansvariga för att underlätta deras arbete. Din erfarenhet av projektledning och förmåga att skapa, dokumentera och följa upp processrutiner och analysera avvikelser är viktigt. Du gillar verkligen att strukturera komplexa flöden.

För att vara framgångsrik och trivas i rollen är du en självgående, resultatorienterad och kommunikativ person som vill lyckas tillsammans med andra. Affärsmässighet och en mycket god förmåga att bygga förtroende och att kommunicera i tal och skrift är avgörande. Du kombinerar ett högt driv med ödmjukhet, prestigelöshet och förmågan att lyssna. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus. Vi erbjuder en spännande och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har dokumenterad erfarenhet av projektledning och logistikfrågor. Högskoleutbildning inom relevant område är meriterande precis som skoglig erfarenhet. Som virkeslogistiker ingår du i produktionsteamet och rapporterar till produktions- och virkeschef. Vi ser gärna att du utgår från vårt huvudkontor i Göteborg men är öppna för en dialog kring placering på något av våra andra kontor.

Ytterligare information om tjänsten:

  • Pontus Larsson, Produktions- och virkeschef, tel.031-335 66 34
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter:

  • SACO/Naturvetarna: Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 23 juni, och märk den med VL2105.

Publicerad: