Skogssällskapet söker två ekonomikonsulter

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skogliga jobb - Skogssällskapet söker två ekonomikonsulter

Nu söker vi två ekonomikonsulter till vår konsultgrupp. Flexibel placering på något av våra 20 kontor i Sverige.

Skogssällskapet utvecklar och förvaltar skogsfastigheter så att de når sin fulla potential. Målet är att berika skogarna på olika värden, och att bruka skogen hållbart – ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Som fristående stiftelse, utan ägarintressen i sågverk eller industri, utgår vi från varje skogsägares egna mål i skötseln av deras skogar.

Nu söker vi två nya ekonomikonsulter till vår konsultgrupp. Gillar du att skapa värde för kunder och att jobba i en självständig roll i en affärsmässig och kunskapsdriven organisation? Har du förmåga att se helheten, är förtroendeingivande och kommunikativ? Då hoppas vi att du vill söka dig till oss!Våra ekonomikonsulter och fastighetskonsulter bildar tillsammans Skogssällskapets konsultgrupp som levererar högkvalitativa tjänster inom skoglig ekonomi- och fastighetsrådgivning. Tillsammans med våra skogsförvaltare jobbar ni aktivt för att hitta synergier mellan den egna expertkompetensen och den generella skogsförvaltningstjänsten. Allt för att skapa mervärde och starkare relationer med våra kunder. Genom att proaktivt skapa, utveckla och medverka till nya affärer bidrar konsultgruppen till såväl tillväxt som lönsamhet. Du är en del av Skogssällskapets samlade expertis och samarbetar med skogsförvaltare och regionchefer.

För att vara framgångsrik och trivas i rollen är du en självgående, resultatorienterad och kommunikativ person som vill lyckas tillsammans med andra. Du kombinerar ett högt driv med ödmjukhet, prestigelöshet och förmågan att lyssna. Affärsmässighet och en mycket god förmåga att bygga förtroende och att kommunicera i tal och skrift är avgörande. Du är aktiv i din egen kompetensutveckling och håller dig ajour gällande lagstiftning och regelverk.

Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus. Vi erbjuder en spännande och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har ekonomisk högskoleutbildning och gärna ett par års erfarenhet av en liknande tjänst inom skogsbranschen. För oss är det viktigaste vem du är, inte var du bor. Vi är öppna för en dialog kring önskemål om placering på Skogssällskapets kontor som finns runt om i Sverige.

Ytterligare information om tjänsterna:

Gustaf Bernström, tillträdande konsultchef, tel.08-789 62 01

Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter:

SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47

Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13

Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2021-11-12 och märk den med EK2101 Vi ser fram emot din ansökan!

 

Publicerad: