Skogsinspektor

Bild för johnny Written by johnny On the

Vi söker en skogsinspektor

Det alternativa skogsföretaget, Jämtskogsägare i samverkan, har fått ett positivt gensvar från skogsägarna och växer på marknaden. Nu måste vi utöka personalstyrkan och söker en inspektor. 

Vem är du?

Vi söker en utbildad skogsmästare, jägmästare eller någon som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som inspektor kommer du att vara vårt ansikte utåt och ha daglig kontakt med skogsägare. Vårt företag startade för att ge skogsägarna en alternativ samarbetspartner som alltid har deras bästa för ögonen. Därför bör du ha ett mycket starkt engagemang för skogen och skogsägarna och tycka om att odla långsiktiga relationer. Du måste vara självgående och ta stort eget ansvar med förmåga att hålla i affären hela vägen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som medarbetare ett roligt och flexibelt jobb i ett lokalt växande företag som du får vara med och bygga upp. Hos oss blir du en del av ett positivt team på fyra personer. Stationeringsort kan vi diskutera utifrån dina önskemål och göra en lämplig överenskommelse.

Vi erbjuder skogsägare alla skogliga tjänster så som avverkning, markberedning, plantering, röjning och gallring.  Vi köper virke i alla former, men utan bindning till någon industri. Det gör att vi alltid kan erbjuda skogsägarna det bästa priset för dagen.

Ansökan

Vill du jobba med oss? Skicka då din ansökan senast 30 september 2019 till erik [at] jamtskogsagare [dot] se

Har du frågor? Ring Erik Björklund, vd, 072-217 30 06 eller Karl-Axel Westlund, delägare telefon 070-5554254

 

Om Jämtskogsägare i samverkan
Jämtskogsägare i samverkan bildades 2012 av fem företagare med stort intresse och hjärta för den jämtländska skogen. De ansåg att något var skevt på marknaden och såg behov av en oberoende kraft som arbetade helt med fokus på skogsägarna och skogen. Visionen är att ge tillbaka kontrollen av skogen, skogsskötseln och ekonomin till skogsägarna. I stället för egen industri har de kontakt med många industrikunder och kan därför alltid ge skogsägarna det högsta priset för dagen. Förutom att köpa tjänster och sälja virke kan skogsägare även ansöka om att bli delägare med möjlighet att ta del av framtida överskott från företaget.

Läs mer om oss på www.jamtskogsagare.se

                                                     

Publicerad: