Skogsförvaltare till Uppland

Bild för johnny Written by johnny On the


Nu söker vi en affärsdriven skogsförvaltare till vår region Östra Svealand. Ditt arbetsområde blir främst norra Stockholms och Uppsala län med valbar placeringsort Stockholm eller Uppsala.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

En mycket viktig del av tjänsten är säljarbetet gentemot både nya och befintliga kunder, för att bidra till Skogssällskapets tillväxt. Att du är kommunikativ och road av försäljning och affärer är avgörande egenskaper för att lyckas med ditt uppdrag och trivas i rollen. Som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv och att vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är kundfokus, proaktivitet, öppenhet och respekt.

Vi erbjuder en spännande och varierande roll och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar. Du utgår från vårt kontor i Stockholm eller Uppsala men är beredd att resa inom hela regionen (Uppsala län, Södermanlands län och Stockholms län). Kontor inom är regionen är Uppsala, Stockholm och Nyköping.

Ytterligare information om tjänsten

  • Hans Lindberg, Regionchef, tel.018-300 165
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2022-09-30 och märk den med SFÖS2209. Vi ser fram emot din ansökan!

HR-chef
Anna-Karin Santonen Öjerskog
+46 (31) 3356611 
anna-karin [dot] santonen [dot] ojerskog [at] skogssallskapet [dot] se

Regionchef
Hans Lindberg
+46 18 300165
hans [dot] lindberg [at] skogssallskapet [dot] se

Publicerad: