Skogsförvaltare till Sperlingsholms Gods

Bild för johnny Written by johnny On theTill Sperlingsholms Gods i Halland sökes skogsförvaltare med tillträde hösten 2018.

Sperlingsholm ligger i Halmstad kommun och är cirka 4500 ha, varav merparten skogsmark av hög bonitet. Godsförvaltningen omfattar dessutom hyresverksamhet, vatten- och vindkraft, jordbruk, viltförvaltning, täkt- och upplåtelseverksamhet.

Vi söker dig med skoglig utbildning, med några års yrkeserfarenhet och ett stort intresse för produktionsskogsbruk.

Skogsförvaltaren ansvarar för egendomens samlade skogsbruk. Det innefattar bl.a. planering och budgetering, virkesförsäljning, upphandling av entreprenadstjänster och insatsfaktorer, ansvar för väghållning och övrig infrastruktur i skogen. En viktig del av arbetet är också produktions- och budgetuppföljning samt redovisning av den skogliga aktiviteten. Du blir anställd i Sperlingsholms Gods AB och rapporterar till vd/ägare.

Du är intresserad av skogsskötsel och kvalitetsproduktion. Som del av företagets ledningsgrupp är du drivande i utvecklingen av företagets skogsförvaltning. Du är stabil, resultatinriktad och blir del av en arbetsgemenskap inom godsförvaltningen. 

Vi lägger stor vikt vid personligt driv och öppen kommunikation.

Ditt kontor är på Sperlingsholm tillsammans med egendomens övriga tjänstemän.
Möjlighet till attraktiv tjänstebostad.

Tillträde hösten 2018 enligt överenskommelse.

Tjänsten på heltid är en tillsvidareanställning. B-körkort är nödvändigt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Kuylenstierna, Vd, på tfn 035-177010 eller via mail carl [at] sperlingsholm [dot] se

Välkommen med din ansökan till carl [at] sperlingsholm [dot] se ( )eller Sperlingsholms Gods AB, 305 92 Holm, märk kuvertet ”Skogsförvaltare”. Ansökan skall vara oss tillhanda senast 31 juli 2018.

Publicerad: