Skogsförvaltare till Göteborg/Ullared

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Nu söker vi en affärsdriven skogsförvaltare till västra Götaland med placering på vårt kontor i Göteborg eller Ullared.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

En stor del av tjänsten innebär försäljning av våra förvaltningstjänster och rådgivning till potentiella kunder. Att du är kommunikativ och road av affärer är avgörande egenskaper för att lyckas med ditt uppdrag och trivas i rollen. Som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv och att vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är kundfokus, proaktivitet, öppenhet och respekt.

Vi erbjuder en spännande och varierande roll och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar. Du utgår från vårt kontor i Ullared eller Göteborg. Övriga kontor i regionen är Vänersborg och Skövde.

Ytterligare information om tjänsten

  • Olof Stenström, Regionchef, tel.033-105 450
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2022-06-30 och märk den med SFVG2207. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad: