Skogsförvaltare till Dalarna, Västmanland och Västra Götaland

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skogliga jobb - ledig plats: Skogsförvaltare Skogssällskapet

Vi söker skogsförvaltare till Dalarna, Västmanland och Västra Götaland

Skogssällskapet utvecklar och förvaltar skogsfastigheter så att de når sin fulla potential. Målet är att berika skogarna på olika värden, och att bruka skogen hållbart – ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Som fristående stiftelse, utan ägarintressen i sågverk eller industri, utgår vi från varje skogsägares egna mål i skötseln av deras skogar.

Skogssällskapet är inne i en expansiv fas och vi söker flera nya skogsförvaltare. Vi söker tre kollegor till vår region västra Svealand som ska arbetar i Dalarna respektive Västmanland. I Dalarna utgår du med fördel från vårt kontor i Falun och i Västmanland från vårt Västeråskontor, men för oss är det viktigare att hitta rätt kollega, snarare än var du bor. Vi är öppna för en dialog kring placeringsort inom denna geografi – ange ditt önskemål i ansökan. Vi söker samtidigt en skogsförvaltare som ska vikariera under två kollegors föräldraledigheter i Västra Götaland. Du kommer framför allt att arbeta i trakterna runt Skövde och Göteborg, men du ska vara beredd att röra dig i hela Västra Götaland. Det finns sedan goda möjligheter att tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst som en del i regionens tillväxt.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare. Du jobbar aktivt med införsäljning till nya förvaltningskunder och att hålla en hög aktivitetsnivå hos de befintliga.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det mycket viktigt att ha ett starkt eget driv och vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Du är en kommunikativ lagspelare, road av affärer och gillar att ha en aktiv dialog med såväl befintliga som potentiella kunder. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Vi erbjuder en spännande och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig högskoleutbildning, gärna med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Ytterligare information om tjänsterna:

  • Tjänsterna i Dalarna och Västmaland: Harald Nylinder, regionchef, tel.021-182 460
  • Tjänsten i Västra Götaland: Olof Stenström, regionchef, tel.033-105 450
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter:

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte!

Så ansöker du till tjänsten i västra Götaland:

Maila din ansökan till: rekryering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt dock senast 2021-10-27 och märk den med SFVG2107

Så ansöker du till tjänsterna i Dalarna och Västmanland:

Maila din ansökan till: rekryering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt dock senast 2021-11-12 och märk den med SFVS2108

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Publicerad: