Skogsbränsleekonom/administratör

Bild för johnny Written by johnny On the

Skogstjänst är ett expanderande företag som arbetar med biobränsle och skogsförvaltning. Vi producerar ca 700 000 m3 skogsbränsle/år till ca 30 värmeverk. Vi arbetar även med ca 100 000 hektar skogs- och jordbruksförvaltning och avverkar ca 400 000 m3/år.

I din roll som Skogsbränsleadministratör ingår du i det team som svarar för hela kedjan av skogsbränsle, från leverantörer, entreprenörer, transportörer och till värmeverk.

Detta är tjänsten för dig som är noggrann, klarar att hantera komplex information och stora datamängder. Du har stor förståelse för ekonomi och logistik och du trivs med att ta ansvar. Du arbetar med kunden i fokus, har ett prestigelöst förhållningssätt och bidrar till god laganda på arbetsplatsen. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med de många kontakterna som ingår i flödena.

Arbetet består av administration av hela kedjan från avtal, prisräkning, avräkningar och fakturering, administrativa förberedelser i systemen för transport/mätorder och registrering av mätningar till en del av värmeverken. Du har ett nära samarbete med teamet kring leveransresultat och uppföljningar. Du medverkar också i vidareutvecklingen av de administrativa systemen.

För rätt person finns stora möjligheter att vara delaktig i andra delar av skogsbränsleverksamheten.

På Skogstjänst får du en trygg anställning, nära till beslutsfattandet och goda möjligheter att påverka ditt eget arbete. Det är viktigt för oss att arbeta som ett team för att ta tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2023 till info [at] skogstjanst [dot] se.

För mer information kontakta Victoria Eriksson 072-548 23 44 eller

Gabriel Danielsson 070-624 47 77.

Linköpings Skogstjänst AB, Skyttegatan 2 A, 582 30 Linköping. www.skogstjanst.se   

Publicerad: