Skogsbränslechef

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Gustafsborg är ett fristående fullserviceföretag som förvaltar skogsfastigheter, utför avverkningsuppdrag, producerar samt köper och säljer skogsbränsle i Skåne och dess närområde. Gustafsborg har en historia sedan 1867. Vi har ett eget skogsinnehav på 6 500 hektar och omsätter idag ca 120 mkr och har 11 st anställda. Verksamheterna hanterar årligen ca 150 000 m3fub virke och med en omsättning på ca 280 GWh skogsbränsle tillhör vi en av de större aktörerna på skogsbränsle i närområdet. Vi värnar om skogsbränsle, skogen, vår miljö och våra kunders önskemål. Läs mer på www.gustafsborg.se

Skogsbränslechef

Vi på Gustafsborgs Säteri söker en ansvarig för bolagets skogsbränsleverksamhet. Då vår nuvarande Skogsbränslechef snart går i pension söker vi nu en ersättare till denna tjänst. Vi söker dig som har ett genuint intresse och en gedigen branschkunskap inom skogsbränsle. Du som person skall ha fokus på att utveckla, driva och expandera verksamheten framåt!

I denna roll ansvarar du för att utveckla hela det operativa flödet som rör skogsbränsle inom bolaget. Detta innebär att du har ett övergripande ansvar för bränsleinköp. Du ansvarar för leverans- och resursplanering och avtal kring dessa, samt uppföljning och kontroll av organisationen kring bränslehanteringen. I rollen har du budget och resultatansvar. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är placerad på Gustafsborg i Perstorp.

Det här är en tjänst för dig som har en relevant skoglig utbildning samt erfarenhet från en liknande ansvarsroll inom skogsnäringen. Vidare har du ett ekonomiskt affärssinne och god vana från förhandlingar. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är inga problem för dig.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten framåt. Vill du bli en av oss?

Tillträde enl. överenskommelse dock senast den 15 augusti 2022.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mikael Jönsson, VD  070 792 41 94, jnm [at] gustafsborg [dot] se eller Fredrik Dahl, Skogschef 070 976 17 39, dlf [at] gustafsborg [dot] se . Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan till jnm [at] gustafsborg [dot] se . Vi önskar din ansökan senast den 25 februari.

Skogsbränslechef SKOGEN jobb

Publicerad: