Skogsarbetare

Bild för johnny Written by johnny On the

Vill du arbeta utomhus med härliga kollegor?

Till vårt kundföretag ACRE rekryterar vi en Skogsarbetare!

Om företaget

ACRE Skogstjänst AB är en helhetsleverantör av skoglig kompetens för infrastruktur. Vårt fokus ligger mot kraftindustri och järnväg men även mot den privata marknaden. Vi erbjuder spjutspetskompetens till våra kunder, allt ifrån intrångsvärdering, markägarersättningar till utförande av röjning och avverkning. ACRE är ISO Certifierade för kvalitet och miljö, trygg arbetsplats certifierade och har högsta kreditrating 5 år i rad. Detta är en garant för en säker och trygg arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Då efterfrågan efter ACRE´s tjänster ökar, behöver de stärka upp sitt team med ännu en medarbetare som kommer att arbeta med underhåll av skog! I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat att ingå röjning av kraftledningsgator och järnvägar runt om i västra Sverige. Du kommer att vara del i ett team med andra medansvariga och tillsammans löser ni dagens arbetsuppgifter på ett effektivt och bra sätt. Även andra arbetsuppgifter inom ACRE´s verksamhetsområde kan förekomma i tjänsten. ACRE utgår ifrån Brämhult som ligger strax utanför Borås, arbetet sker dagtid och alltid tillsammans med andra. Tjänsten är på heltid.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker dig till oss har en praktisk utbildning i botten och har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Alternativt har du fått erfarenhet av skogsarbete privat. Du har motorsågskörkort minst A, B samt B-körkort för bil. Du har också goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Då arbetet kan komma att ske i säkerhetsklassade områden, får du som söker inte finnas med i brottsregistret. 

Vi söker dig som har ett stort intresse för skog och mark, gillar att vara utomhus i alla väderförhållanden samt klarar av ett fysiskt ansträngande arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, du är noggrann och du har en förmåga att se lösningar i ditt arbete. Vidare ska du, på ett positivt sätt, kunna ta instruktion av arbetsledande medansvarig.

Övriga utbildningar för att få arbeta vid kraftledningar och järnvägar genomförs vid anställning. Välkommen med din ansökan till ett av Sveriges mest attraktiva skogstjänstföretag som har massor med spännande planer framöver!

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info [at] firstpersonal [dot] se

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Publicerad: