Skogsam söker virkesköpare

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Jobba hos oss!

Skogsam är ett väletablerat skogsföretag som under 2000-talet växt och jobbar idag tillsammans med ca 1 000 skogsägare, levererar råvara till ett 30-tal industrier och sysselsätter ca: 50 personer. Vi verkar huvudsakligen i södra Svealand. Vår idé är att ge skogsägaren bästa möjliga service samtidigt som vi har roligt på jobbet!

Vi söker nu ytterligare virkesköpare till verksamheten.

Skogsjobb

Som virkesköpare på Skogsam ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra skogsägare. Virkesköparen är skogsägarens ”personliga” skogvaktare vilket innebär rådgivning kring skogsbrukets alla förekommande åtgärder. Du arbetar nära ”dina” skogsägare för att tillsammans med dem förvalta och utveckla deras skogsbruk.

Virkesköparen har utöver virkesköp ansvar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på de egna objekten, från plantering till föryngringsavverkning. Du kommer arbetsleda dina entreprenörer och samverka med de åkerier som kör virket på dina objekt.

Föra att trivas i rollen som Virkesköpare är det viktigt att ha ett starkt eget driv, vara road av affärer och att ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Du är kommunikativ och gillar att ha en aktiv dialog med såväl befintliga som potentiella nya skogsägar-kontakter. Du kommer att jobba självständigt men samtidigt i samverkan med alla i ”Team SKOGsam”! Viktigt att ge skogsägaren bästa möjliga service och att ha roligt på jobbet!

Skogsams kontor ligger i Hallsberg men de flesta utgår från det egna hemmet. Du kommer till stor del jobba inom området Örebro-, Sörmlands-, SV Västmanlands- samt östra Värmlands län.

För mer information, kontakta Stig Åberg tfn. 070-250 60 00 eller Joel Åberg tfn. 076-8081899

Skicka din intresseanmälan till info [at] skogsam [dot] se.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Publicerad: