Skoglig trainee

Bild för johnny Written by johnny On the

Vida Skog | Emmaboda

Vida Skog söker en skoglig trainee

Gillar du skog och vill kombinera ditt intresse med en yrkeskarriär? Då skall du söka en trainee-tjänst hos Vida!

Genom trainee-tjänsten får du en inblick i hur det är att jobba på Vida. Du lär dig mer om vad det innebär att vara ett bollplank till skogsägare, att få den skogliga verksamheten att rulla samt att göra skogliga affärer.

Vi erbjuder en varierad arbetsvardag där du får vara med och knyta många kontakter. Som trainee kommer du ha kontakt med skogsägare, kollegor inom Vida, sågverk, transportörer, entreprenörer, myndighetspersonal med flera.

Trainee-tjänsten startar efter överenskommelse efter sommaren 2022 och pågår i cirka 8 månader. Efter avslutad trainee-tjänstgöring är tanken att du går in i en tjänst på Vida.

Vi söker en positiv, social och nyfiken person med en skoglig utbildning. Då man i jobbet måste kunna ta ett uppdrag från start till mål är det bra om har en förmåga att skapa struktur och självständigt forma sin egen vardag.

Vill du veta mer? Kontakta områdeschef Ulrik Lundquist på 0702713675.

Klart du skall söka! Ansök senast den 12 juni via

https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=6961ac4f-7d55-4fbd-8c25-61fc16ed4586

Vida Skog är Vida-koncernens inköpsbolag med ett 45-tal lokala virkesinköpare. Totalt anskaffar vi ca 5,6 miljoner m3fub rundvirke årligen. 4,9 miljoner av denna volym är sågsortiment. Huvuddelen av råvaran köps från privata skogsägare i södra Sverige. Utöver inköpsfunktionen erbjuder Vida Skog ett komplett utbud av skogliga tjänster och professionell skoglig rådgivning till skogsägare. Vår vision är att vara Sveriges bästa leverantör av skogsråvara.

Läs mer under karriär

Publicerad: