Skoglig planerare

Bild för johnny Written by johnny On the


Vill du arbeta utomhus i skog och mark? Trivs du med att jobba självständigt med frihet under ansvar? Då kanske du är vår nya kollega! Vi letar just nu efter en skoglig planerare till distrikt Uppland. 

OM TJÄNSTEN  

I rollen som skoglig planerare består arbete till stor del av självständigt arbete ute i fält men det förekommer också arbetsuppgifter som är gemensamma för hela förvaltningen. I den här rollen har du möjlighet att styra upplägget på ditt eget arbete i stor utsträckning.   

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER SOM SKOGLIG PLANERARE ÄR: 

  • Skoglig planering
  • Inventering
  • Kvalitetskontroll
  • Naturvärdesbedömning
  • Ajourföring

Prästlönetillgångarna i Uppsala Stift omfattar Gästrikland, Hälsingland och större delen av Uppland. Skogsförvaltningen har till uppgift att förvalta 40 610 ha produktiv skogsmark varav 15 840 ha finns i Uppland. Idag arbetar en skogvaktare och en planerare i distriktet och vi är nu i behov av att utöka personalstyrkan med en planerare till. 

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig som har ett stort intresse för skog och skogsskötsel och som vill ha ett aktivt och självständigt arbete. Du trivs i att vara ute på fält och räds inte för att fatta beslut på egen hand. Du är handlingskraftig och kan föra dialoger med entreprenörer och markägare.  

VI SÖKER DIG MED: 

  • Utbildning som skogstekniker, skogsmästare eller motsvarande skoglig kompetens 
  • B-körkort 
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med skoglig planering, Sveaskogsmodellen eller annan modell för naturvärdesbedömning 
  • Meriterande med erfarenhet av skogliga IT-system.

VI ERBJUDER  

Ett varierande arbete på en stor skogsförvaltning där fokus ligger på välskötta skogar och långsiktighet. Vi erbjuder fritt arbete under eget ansvar och möjligheter att styra upplägget av ditt eget arbete i stor utsträckning.  

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Varmt välkommen med din ansökan!  

ÖVRIG INFORMATION 

Placering: Uppsala 
Omfattning: Heltid  
Varaktighet: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. 
Sista ansökningsdag: 2022-10-09
 
Vill du veta mer?  

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift/skog  
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta John Bjarnert, skogvaktare på telefonnummer 018-55 15 10 alternativt epost john [dot] bjarnert [at] svenskakyrkan [dot] se 

Fackliga företrädare: 

SACO 
Lena Blom 
lena [dot] blom [at] svenskakyrkan [dot] se 
018-68 07 54 

Vision 
Anna Blanck 
anna [dot] blanck [at] svenskakyrkan [dot] se
018-68 07 27 

KyrkA 
Anders Hedman 
anders [dot] hedman [at] svenskakyrkan [dot] se 
018-68 07 86 

Uppsala stifts grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet, samt förvaltande uppgifter. Övergripande vision för Uppsala stift uttrycks i orden ’’Hållbar gemenskap där tro och liv kan växa’’. Alla medarbetare har en viktig roll att stödja vårt uppdrag och visionsarbete. Stiftet omfattar 52 församlingar och pastorat med flera tusen anställda, förtroendevalda och många ideellt engagerade. Uppsala stift sträcker sig från Kungsängen i söder till Gnarp i norr och har sitt kansli i Uppsala.

Publicerad: