Skoglig områdesansvarig – Svealand

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skoglig områdesansvarig


En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Vill du vara med utveckla den skogliga verksamheten intill kraftledningar inom ett engagerat team? Nu söker vi en medarbetare med gedigen kunskap inom skogliga frågor i Svealand.

Du kommer att
Huvudsakligen ansvara för det skogliga underhållet i ditt område. Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:

 • Planera och delta i det schemalagda skogliga underhållet ute i fält och genom våra underhållssystem
 • Kontakter och uppföljning av våra entreprenörer och konsulter avseende kvalité, ekonomi och framdrift
 • Delta i upphandling och framtagandet av material kring det skogliga underhållet
 • Kontakter med markägare, myndigheter och bransch
 • Arbeta med miljöarbete och utvecklingsprojekt i ledningsgator
 • Ansvara för budget och prognos för ditt område

Då stora delar av arbetet sker ute i fält vill vi uppmärksamma dig på att tjänsten innebär en del resor och övernattningar.Vi söker dig som

 • Har en skoglig högskoleutbildning, eller minst fem till tio års motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Du har en gedigen skoglig kunskap
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • Körkort klass B

Förutom din skogliga bakgrund värdesätter vi även dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du som söker har en förmåga att jobba självständigt, strukturerat och kan driva dina processer framåt på egen hand. Din ekonomiska medvetenhet är god och du är affärsmässig i ditt tänk. Arbetet innebär kontakter både internt och externt varför du är utåtriktad och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

Meriterande för tjänsten

 • Erfarenhet av projektledning
 • Intrångsvärdering
 • GIS
 • Branscherfarenhet

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Mer information

Rekryterande chef: Erik Kreij, 070 370 88 11
Ansvarig rekryterare: Zanko Dasko 070 253 28 96

Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00

Befattning: Områdesansvarig

Placeringsort: Svealand

Känns detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan senast 2021-06-06.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se.
#LI-JM1

Publicerad: