Skoglig områdesansvarig Svealand

Bild för David Persson Written by David Persson On theVattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se. 

Jobbreferens: DS-00388 
Befattningstitel: Skoglig områdesansvarig Svealand – Vattenfall Eldistribution AB 

Detaljer om jobbannonsen

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Du kommer att

•    Planera och delta i det skogliga underhållet.
•    Följa upp verksamheten i fält och i vårt underhållssystem.
•    Kontakter med markägare, myndigheter och bransch.
•    Delta i upphandling och framtagandet av material kring det skogligta underhållet.
•    Arbeta med miljöarbete i våra ledningsgator.

Vi söker dig som 
Du har en skoglig högskoleutbildning, eller minst tre års motsvarande erfarenhet. Du har en gedigen skoglig kunskap. Arbetet innebär kontakter både internt och externt med myndigheter, fastighetsägare och rättighetshavare varför du är utåtriktad och har en god förmåga att kommunicera. Din ekonomiska medvetenhet är god och du besitter en utvecklad affärsmässighet. Vi värdesätter ditt engagemang och du driver dina processer vidare framåt. Ditt arbete är strukturerat och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du 
Har någon form av projektledarerfarenhet.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i. 

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se  

Övrig information
Rekryterande chef: Andreas Grändborn, 076-13 05 449.
Rekryterare: Zanko Dasko, 070-532 896

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Skoglig områdesansvarig Svealand 
Placeringsort: Solna

Känns detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 31 juli 2018.. Urval sker efter sista ansökningsdatum. 
  
Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Publicerad: