Senior virkesköpare

Bild för johnny Written by johnny On the


Är du Virkesköpare och vill utvecklas i rollen? Har du ett stort intresse för skog och affärer och vill vara med och utveckla verksamheten?

Vi söker en senior virkesköpare till Billeruds Wood Supply med placering i Älvsbyn, Jokkmokk, Arvidsjaur eller Boden. Ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden, där en stor del av arbetet sker utomhus.

Vi söker dig som är virkesköpare eller har liknande kompetens samt ett stort intresse för skog och affärer. Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. Som virkesköpare tillhör du ett sammansvetsat team som arbetar nära tillsammans och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta med andra. Du gillar att vara i sammanhang där du träffar nya kontakter och du har lätt för att skapa starka och långsiktiga relationer. Som virkesköpare behöver du arbeta strukturerat och noggrant och ha ett starkt eget driv då du till stor del styr ditt eget arbete.

Ansvarsområden

Som senior virkesköpare på Billerud är du en viktig del i vår råvaruförsörjning. Din främsta uppgift är att köpa virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke. Som senior virkesköpare har du goda utvecklingsmöjligheter och det ingår även ett utökat ansvar i att hitta nya affärsmöjligheter samt vid behov agera som mentor åt andra medarbetare. Tjänsten kan anpassas efter dina kvalifikationer och önskemål. 

Tjänsten är varierande och bred med många olika kontaktytor såväl internt som externt. Du är skogsägarens kontakt i många frågor såsom exv. skoglig rådgivning, avtalstecknande, och skogsvård.

Ansökan

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-02-05. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta anna [dot] lindqvist [at] randstad [dot] se eller anna [dot] sjoberg [at] randstad [dot] se

Publicerad: